Gastenboek

gastenboek
¬¬†
¬¬†
¬¬†
7 aug t/m 14 aug 2015
Beste familie,
Wij hebben het super leuk gehad. Mooi weer, heerlijk huisje, gezellig en lekker rustig. Kids vonden het ook erg leuk.
Groetjes Cora, Lotte en Boris
¬¬†
31 juli t/m 7 aug 2015
Beste fam Moerdijk
Wij hebben een leuke week gehad heel veel zon en wat een rust hier, echt vakantie!! Leuke en gezellige dorpjes in Zeeland bezocht, Veere vonden we erg mooi! En jullie huisje is perfect! Onze dochter 1 geworden in deze vakantie vond de schommel leuk en onze zoon van bijna 4 vond het strand erg leuk, met jullie schepnet krabbetjes en garnalen gevangen!
Wij hebben het erg naar onze zin gehad, bedankt!
Groetjes Hans, Irene Jordi & Lisa
¬¬†
24 t/m 31 juli 2015
Beste familie Moerdijk
Wat troffen wij hier een gezellig en compleet vakantie huisje aan! Jammer genoeg hebben we veel regen gehad, maar in de woning konden we ons gelukkig prima vermaken. De omgeving is prachtig. We hebben genoten van een ritje met de stoomtrein en ons dagje uit naar Gent, dat was echt het "zonnige" hoogtpunt van de vakantie.
Bedankt en misschien tot ziens!
Jennifer en Annemieke uit Rotterdam
¬¬†
24 juli 2015
Beste familie Moerdijk
Onze eerste vakantiedag begon al goed, een hartelijk ontvangst bij het overdragen van de huissleutels. Wat een heerlijk vakantie huisje en wat een rust!. De kinderenhebben heerlijk kunnen spelen met alle speelgoed en schommels en de activiteiten op de camping. Zo hebben ze de roofvogel show gezien, onze oudeste zoon heeft mee gedaan aan het laser gamen en met het gezin het circus gezien. Ook de omgeving is prachtig.
Bedankt voor de heerlijke week!
Groetjes Jeroen, Sacha,Elize, Floris & Elias¬¬†
¬¬†
2 juli 2015
Lieve familie Moerdijk.
We vallen in herhaling, compleet & lieflijk huisje, met natuur en vogels rondom. All (ev) stress valt van je af. Is voor herhaling vatbaar. We hebben een waterbakje onder de heg geplaatst waar merels en eksters uit dronken en een bad in namen.
Met hartelijke groet van Ed, Hetty & Eugene uit Zwaag en Alkmaar.
¬¬†
22 mei 2015
Beste familie Moerdijk.
Wij hebben het heerlijk gehad, ECHT VAKANTIE.
Een heel leuk en verzorgt huisje met alles erop en er aan, veel speelgoed en speelplezier.
Bedankt voor deze plek & de compleethied ervan.
Groetjes Door, Heike, Robe & Kato
¬¬¬¬¬¬†
15 mei 2015
Beste familie Moerdijk,
We hebben een prachtige paar dagen vakantie gehad in jullie complete en mooie huisje. Goes, Middelburg en het water vlak bij en dan ook nog mooi weer.
Wat wil je nog meer?
Bedankt en de hartelijke groeten van Joost, Suzan en Rosa.¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬†
20 augustus 2014
Beste familie Moerdijk.
We hebben leuke dagen gehad in jullie prima verzorgd huisje. door het aanhoudende slechte weer toch besloten om eerder naar huis te gaan. Ook erg jammer dat je op het park geen gebruik mag maken van het zwembad. Fijn dat er zoveel speelgoed aanwezig is, onze dochter heeft er veel plezier mee gehad.
¬¬¬¬¬¬¬†
Bedankt , Richard, Heidie & Isis
¬¬¬¬¬¬¬†
14 augustus 2014
¬¬¬¬¬¬¬†
Beste familie Moerdijk.
Bedankt!!
We hebben een hele leuke week gehad in jullie huisje.
We voelden ons er meteen thuis!
Mooi weer gehad, veel rust en hťťl vťťl lange wandelingen met de hond langs het strand en over de dijk gemaakt "heerlijk".
Al met al een prachtige week. Bedankt voor het leuke welkoms geschenk, de gastvrijheid en alles!
¬¬¬¬¬¬¬†
Groetjes Peter, Yvette en Beer!
¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†
31 juli 2014
Familie Moerdijk, Bedankt, we hebben een fijne vakantie gehad, veel mooi weer en leuke dagjes weg. Vooral de kinderen hebben zich goed vermakt, en wij dan ook!!!
¬¬¬¬¬¬¬†
Familie uit Joure¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†
4 juli 2014
¬¬¬¬¬¬¬†Beste familie Moerdijk.
Het was weer raak, wat een fijne Provincie is Zeeland: veel natuur, netjes en een ware verademing. Met als vertrekpunt het "Schelde Huisje "op zich al een klein paradijsje. We hebben vooral over de landwegen gereden waardoor het landelijke opvalt. We hebben veel merels gezien, maar we hoorden ze niet zingen, hetgeen in 2013 anders was. We weten niet wat de reden is.
¬¬¬¬¬¬¬†
Met vriendelijke groet van Eugene, Helly en Ed uit Zwaag , Alkmaar.
¬¬¬¬¬¬¬†
28 aug 2013
¬¬¬¬¬¬¬†
Beste familie Moerdijk
¬¬¬¬¬¬¬†
De drie weken zijn omgevlogen! Dagjes wegmaar ook heerlijkk rustig in en om het huisje. Fijn dat het hier zo rustig is. We hebben leuk getafeltennist, gebadmintond op het speelveld. Heerlijk om zo over de dijk naar het strand te kunnen lopen. Helaas werden wij bij het zwembad niet toegelaten. Het huisje is ruim genoeg en van alle gemakken voorzien. Toch nog niet alles gezien in 3 weken tijd! hoe is het mogelijk. Twee verjaardagen gevierd en morgen nog zwemmen met de zeeleeuwen bij Neeltje Jans! Wij hebben een fijne tijd gehad.
Bedankt!!
¬¬¬¬¬¬¬†
Groetjes Hans, Daphne en Femke
__________________________________________________________________________________________________________________
¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†
Hallo familie Moerdijk
¬¬¬¬¬¬¬†
Al zou het hier continu slecht weer zijn geweest, dan nog hadden de kinderen zich prima vermaakt met al het speelgoed wat jullie hebben klaargelegd! Vooral Maik van 5 jaar heeft zittend op de grond genoten van alle auto's en popjes. Thienno van 8 jaar en Fenne van 7 jaar waren veel in de tuin aan het ravotten en spelen. De nodige uitjes gemaakt naar het strand, Goes, Middelburg, en Neeltje Jans. Spannend was vooral de uitstapjes naar het strand als het donker was: zaklampen mee sterren tellen en kijken of we de egeltjes of de poes tegen zoude¬¬¬¬¬¬¬† komen. We hebben een hele fijne week gehad hier. We willen hier graag nog eens terug komen, hopelijk met net zoveel mooi weer en vakantie plezier als we nu hebben gehad.
¬¬¬¬¬¬¬†
Dank je wel en groetjesvan ¬¬¬¬¬¬¬†Maik, Thienno, Fenne, Maartje en Eric
¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
¬¬¬¬¬¬¬†
We hebben een super leuke vakantie gehad. We hebben ook super veel dieren gezien: 2 egels, 1 pauw en 1 poes. Teun vond hem wel schatig. Maar Piet hem een beetje eng. We zijn heel veel naar het strand geweest. En naar het Arsenaal. Dat vonde Jet, Piet en Teun wel een beetje eng. Vooral de doodskoppen. En Teun, Jet en papa zijn naar het circus geweest. Teun vond dat het leukste van de vakantie. Papa¬¬¬¬¬¬¬† het tweede leukste en Jet het aller leukste. En Teun, Jet en Mama zijn naar Cente Parcs geweest! Dat vonden we heel leuk. We zijn wel 100 keer van de wildwaterbaan geweest! En de turbo tunnel geweest! Jet en Teun lachde zich slap.
En Piet is met opa met de stoomteein geweest dat vond hij cool. Maar nu hebben we nog vier weken.
Wehebben het heerlijk gehad!!
¬¬¬¬¬¬¬†
Groeten van Teun, Jet, Piet, Anne en Esther.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
¬¬¬¬¬¬¬†
18 juli 2013
¬¬¬¬¬¬¬†
Beste familie Moerdijk
Wat een geweldig huisje, wat een geweldig weer, wat een geweldige vakantie!
Onze hoogtepunten:
Op een warme dag naar de Vlindertuin berkenhof, ze hebben alle tijd en veel uit te leggen en we hebben een kijkje mogen nemen achter de schermen. En de kinderen kregen een slang in hun nek.
Strand in Vlissingen.
Garnalen en krabben vangen met het speciale schepnet van het huisje.
Met de kinderen Kiten en Suppen ( staand roeien op een surfplank )
Het was super!!!
Carlo en Marian, Robin 8 jaar, Marijn 7 jaar en Daantje 5 jaar
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
¬¬¬¬¬¬¬†
27 juni 2013
¬¬¬¬¬¬¬†
Beste familie Moerdijk.
Allereerst bedankt voor de attentie die bij aankomst voor ons klaar stond. Wij hebben een heerlijke week gehad hier. Het "Scheldehuisje"is zeer compleet en perfect rustig gelegen. De aanwezigheid van de openhaard is helemaal super. We hebben ons prima thuis gevoeld in jullie huisje, wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar. Ook hebben we ontzettend genoten van de zingende vogels in de tuin, zo mooi om naar te luisteren. de omgeving van Baarland is erg mooi met veel groen. Verlaat de hoofdwegen en er is zoveel moois te zien! Zeeland is werkelijk een schitterende provincie waar van alles te zien en te doen is, en de Zeeuwen zijn heel gastvrije mensen. Je kunt op veel plaatsen heerlijk eten...... Wij als liefhebbers van vis hebben ons hart hier kunnen ophalen! Wij keren hier zeker graag en hopelijk nog een eens terug.
¬¬¬¬¬¬¬†
Groetjes Eugene, Hetty en Eddy
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13 juni 2013
¬¬¬¬¬¬¬†
Beste familie Moerdijk
We hebben een heerlijke week gehad in jullie Scheldehuisje. De bungalow was zeer compleet en bood ook onze kinderen veel extra's. Onze meiden hebben veel gespeeld met het aanwezige speelgoed en de fijne tuin. En wat ligt het dicht bij zee! We konden zo zelfs laat in de middag even gaan scheppen op het strand.
Er is ook veel te doen in de buurt: speeltuinen, kinderboerderij, speciaal was het park bij de stoomtrein. Maar ook het hertenkamp/speeltuin van de camping was een prima uitje. We zijn nog lang niet uitgekeken en komen beslist nog een keer terug.
Dank u voor de hartelijke ontvangst en tot ziens!
¬¬¬¬¬¬¬†
Familie Fransen
¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†
24 mei 2013
¬¬¬¬¬¬¬†
Bedankt voor de leuke attentie bij ontvangst. Wij hebben een leuke vakanie gehad, ook al viel het weer soms ook wat tegen. Jullie vakantie huis is heel leuk, een mooie tuin, en vooral het is hier heel rustig.
¬¬¬¬¬¬¬†
Familie Selis uit Belgie.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†
10 mei 2013
¬¬¬¬¬¬¬†
We hebben een hele fijne week gehad hier. Het huisje is van alle gemakken voorzien, ook voor de kinderen. Er is van alles te doen in de omgeving en het strandje valkbij vonden de kids en wij super, lekker uitwaaien, gevliegerd en iets gedronken in de strandtent. Ook hebben ze zich goed vermaakt in de speeltuintjes en opzoek naar de pauw die hier ook rond loopt. We mochten helaas niet in het zwembad op de camping, dat was wel jammer. We zijn toen naar het zwembad in Goes geweest, dat was ook erg leuk.
We hebben echt een topweek gehad, en hopelijk komen we hier nog eens terug! Dank voor het fijne huisje en de leuke welkoms attentie!
¬¬¬¬¬¬¬†
Vriendelijke groet fam Koppens
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
¬¬¬¬¬¬¬†
1 mei 2013
¬¬¬¬¬¬¬†
Een weekje Zeeland, altijd leuk, zeker met mooi weer!
Wandelen langs de dijk en over het strand, de mossels uit Yerseke.
De beschutte tuin, fietstochtjes door de omgeving.
Kortom een lekker weekje, ook voor onze hond die deze week vele km heeft gemaakt.
¬¬¬¬¬¬¬†
Fam van de Brink
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
¬¬¬¬¬¬¬†
15 april 2013
¬¬¬¬¬¬¬†
We hebben genoten van jullie bungalow. Mooi weer. Heerlijke strandwandeling gemaakt en naar Middelburg en Vlissingen geweest.
Het was weer gezellig.
¬¬¬¬¬¬¬†
Groetjes Lutske, Ronnie, Dauwe en Marja
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7 april 2013
¬¬¬¬¬¬¬†
Ons weekend begon grijs maar eindigde met een prachtige stralende zon. We hebben zalig genoten in het huisje. Het was eventjes wennen aan de grootte , maar het bleek perfect te zijn voor ons viertjes en de twee honden. Zalig uitwaaien op de dijk, daarna het openhaardvuurtje aan en genieten van het heerlijke flesje wijn die we van jullie hebben gekregen. Het huisje is perfect gelegen op zo een rustige plaats, mooie natuur rondom. Kortom: we hebben enorm genoten. Daarmee willen wij jullie ook bedanken ( zie het bloemetje ) voor dit heerlijke weekendje en jullie gezellige huisje.
¬¬¬¬¬¬¬†
Groetjes van Virginie, Simon, Karine, Philippe en de twee honden Ziva en Moesjie
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 januari 2013
¬¬¬¬¬¬¬†
Wij hebben heerlijk genoten van de rustige jaarwisseling, wat de bedoeling was met ons angstige hondje. Ook genoten vanhet heerlijke weer, t'zonnetje liet zich elke dag even zien, genoten hebben we ook van de bungalow die perfect is. Wij danken u voor de heerlijke presentjes bij aankomst! Wij wensen u en familie een super mooi en gelukkig, maar vooral gezond 2013.
Het was hier gezellig, wij hebben genoten van de rust en de natuur, heerlijk uitgewaaid op de dijk, dank u voor de goede zorg.
¬¬¬¬¬¬¬†
Groetjes van de Limbo's Ria en Wiel en een pootje van Max
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
¬¬¬¬¬¬¬†
29 december 2012
¬¬¬¬¬¬¬†
Het was een heerlijke vakantie! We hebben genoten van de vele strandwandelingen ( vooral de hond heeft lekker kunne rennen en zwemmen ).
Daarna was het heelfijn om weer naar dit gezellige knusse en zo complete huisje terug te keren.Kortom we zijn heerlijk uitgerust en uitgewaaid. Dank je wel voor deze top vakantie!
¬¬¬¬¬¬¬†
Nel en Leonie
¬¬¬¬¬¬¬†
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
¬¬¬¬¬¬¬†
14 september 2012
Schitterend weer, zeker in het weekend, snikheet op het strand. Regelmatig gaan zwemmen om af te koelen.
Fietstocht en verschillende wandelingen gemaakt. Het huisje was heel gezellig met alle voorzieningen. Ook een mooi kraakproper dorje met gastvrije mensen. Ook de peos heeft ons heel de week gezelschap gehouden.
Bedankt voor de chocolaatjes en de gastvrijheid
¬¬¬¬¬¬¬†
Tot ziens, Familie uit Ekeren in Belgie
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7 september 2012
We hebben een leuke week gehad in het mooie Zeeland. Meerdere plaatsen bezocht en gefietst vooral ook in de omgeving.
Fijn om iedere keer terug te keren naar het huisje aan de Westerschelde, met voor onze begrippen een grote zonnige tuin.
We hebben het getroffen met het weer en een goede indruk van Zeeland gekregen.
¬¬¬¬¬¬¬†
Geert en Hanneke
¬¬¬¬¬¬¬†
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
¬¬¬¬¬¬¬†
24 augustus 2012
¬¬¬¬¬¬¬†
't VakansjehŻs krekt as it waar
wie treflik
wy komme geutis wir.
¬¬¬¬¬¬¬†
Familie uit Tjalleberd uit Friesland
¬¬¬¬¬¬¬†
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
¬¬¬¬¬¬¬†
10 augustus 2012
We hebben een hele fijne vakantie gehad. We zijn twee dagen naar zee geweest en hebben ook ver gefietst 50 km. We zijn ook nog een dag naar Goes geweest. En wat hebben ze lekker ijs in Baarland!!! De honden vonden het ook leuk.
Groetjes van een gezin met twee kinderen en twee honden uit Langbroek
¬¬¬¬¬¬¬†
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†
2 augustus 2012
Fijne korte vakantie gehad, van ons mocht het wel iets minder regenen vooral s'avonds, want zo konden we niet buiten zitten, maar het vele speelgoed voor de kinderen heeft alles weer goed gemaakt, onze twee kinderen hebben zich prima vermaakt, we hoefden zelf eigenlijk niks mee te nemen. Twee fietsstoeltjes waren er zelfs. Verder hebben we nog een dagje Goes gedaan, Neeltje Jans, dagje strand en naar het zwembad op de camping. Dagje Middelburg, naar de vier linden in Goes, leuk voor een regenachtige dag. Keuze genoeg in de rode map die in het huisje ligt kan je veel informatie halen. Kortom het huisje is ideaal voor kleine kinderen.
Groetjes van Hendrik, Katleen, Jessie 2 jaar en Jerre 1 jaar uit Belgie

26 juli 2012
Wij hebben ook ontzettend genoten in jullie heerlijk huisje! De jongens hebben zich flink uitgeleefd op het strand, ze raakten niet uitgeschept. Het zwembad zorgde ook weer voor de nodige afkoeling en plezier. Graag tot een volgende keer.
Hartelijke groet Patrick, Wilma, Alan en Stan uit Den Haag

20 juli 2012
Het was een fijne vakantie ook al hebben we niet veel zon gehad. We hebben wel vanalles ondernomen * Berkenhof * zwemparadijs in Goes * Colijnsplaat * speel boerderij t'klok uus, dit was zo goed bevallen dat we nog een keer geweest zijn, je kan daar ook heerlijk eten * Dagje Vlissingen met gelijk een bezoek aan de kermis. Eigenlijk te veel om op te noemen. Nu nog even iets over het verblijf in de bungalow. We hebben met zijn allen heerlijk geslapen, perfecte bedden en ook heerlijk rustig s'morgens vroeg. Onze oudste dochter Esmee was helemaal blij met de paarse opoe fiets, iedere keer ging die wel mee naar de berenclub. Het zwembad daar hebben we iedere dag wel gebruik van gemaakt, even een paar uurtjes zwemmen. Nou het was gewoon een leuke vakantie hier. Jullie adres zullen we niet vergeten, bedankt voor alles.
Pieter, Esther, Esmťť en Amber uit Oud-Beijerland.

6 juli 2012

Aller eerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor dit fijne vakantie huisje. Alhoewel wij zelf ook in Zeeland wonen, hebben wij het hier reuze naar ons zin gehad. We kwamen gespannen naar hier, maar zijn nu ontspannen. Het is voor herhaling vatbaar. Ik hoop dat jullie ook een fijne vakantie hebben gehad net als wij.
Vriendelijke groet van een gezin met drie kinderen uit Rilland

29 juni 2012
We hebben een heerlijke vakantie week gehad in uw huisje en op ťťn dag na was het mooi weer. Wat attent ook dat aan alle mogelijke dingen voor uw gasten is gedacht en zelfs een kaartje ter gelegenheid van ons 25 jarig huwelijk en bijpassende attentie stond klaar! Hartelijk edankt we vonden het heel leuk. Naast een bezoek aan de Van der Bilt-Laan in Kapelle, ambachtsheerlijkheud, Kloetinge en het Jachthuis en diverse atracties zoals Saartjes theetuin, hebben we ook erg genoten van het vogelgebied naast het bungalowpark. De week was te vlug voorbij.
Een 25 jarig echtpaar uit Wateringen.

28 mei 2012

Wat hebben wij genoten van:* jullie knus ingericht vakantie huisje *De vogels die ons vrolijk wakker maakten met hun getjilp * De heerlijke tuin waar we veel in hebben gezeten * Alle gemakken voorzien * De fietsen die we konden gebruiken * De zon die alle dagen dat we hier waren zich goed heeft laten zien * De omgeving die prachtig is * Het lekkere eten wat we hebben gedaan * Het heerlijke welkomspakketje, waarvoor hartelijk dank * De supermarkt binnen handbereik * En wat een rust, dat is goed bijkomen * Kortom een heerlijke plek * Heerlijke bedden * Lieve ontvangst en bedankt *
Linda, Gerjan, Ella en GabriŽlle uit Assen

4 mei 2012
Wij hebben erg genoten van het verblijf in Zeeland en er is hier genoeg te beleven, o.a. naar Middelburg naar de voetbalexpienince of naar Gent, dat is een prachtige stad. De camping is ook erg leuk en de speeltuinen ook.
Gezin met drie kinderen uit Zwolle

10 april 2012
Wij vonden jullie huisje erg gezellig en voelden ons hier meteen thuis. Dit kwam ook door de vriendelijke en hartelijke ontvangst. Het huisje is van alle gemakken voorzien en zeer veel speelgoed voor de kinderen. Van hieruit hebben we vanalles ondernomen. Wat we vooral fijn vonden was dat we zo lekker dicht bij het water zitten. Iedere dag lange wandelingen met de hond langs de dijk, heerlijk!!
Misschien tot een volgende keer. Heel veel groeten van een gezin met hun drie kinderen en hun hond uit Weert

23 oktober 2011
Wij vonden jullie huisje heerlijk! Gewandeld, uitgewaaid, gewinkeld in Goes. Een dag naar Brussel. Een heerlijk rustig weekje, de honden hebben het ook prima naar hun zin gehad. En het weer, het kan niet beter, alleen op dinsdag wat regen. Wij hebben genoten.

Bedankt,
Meneer en mevrouw + hun 2 honden uit Enschede.

11 september 2011

Jullie bungalow is perfect! Alles erop en er aan "al dan niet in het blauw". Op twee goede fietsen binnendijks en buitendijks of over de Brilletjesdijk, wandelen langs de Zwaakse Weel, over hollebollige weilanden en door heggenlandschappen. En natuurlijk iedere dag de dijktrap op om te genieten van het mooie en intressante uitzicht op de Westerschelde.
Nogmaals dank voor jullie hartelijke en zorgzame ontvangst. Tot ziens!
Twee dames uit Amsterdam

19 augustus 2011.
Wij hebben super genoten van jullie huisje! Onze kleine meid ook. De boekjes en het speelgoed waren geweldig. We hebben vanalles ondernomen, een rondvaart in Middelburg, in het leuke stadje Goes heerlijk gewinkeld en een ritje met de stoomtrein gemaakt. Kortom we hebben veel plezier gehad in en om het huisje. Bedankt en misschien tot een volgende keer!
Groetjes van Gerard, Rensje en Maylinn uit Rouveen

12 augustus 2011.

Wij hebben een erg leuke vakantie gehad, door de tunnel naar Terneuzen geweest. Natuurlijk ook een dagje naar het strand, ook al was het weer niet al te best en was er veel wind. Maar ondanks alles scheen de zon best vaak, het was een heerlijke vakantie, Bedankt.

Groetjes familie uit Ootmarsum
¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†
¬¬¬¬¬¬¬†

 

Ontwerp & realisatie Inter Delta Communicatie